Bane i dalje na ceni

Autor:

Sport

20.01.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji srpski reprezentativac, doskorašnji kapiten našeg nacionalnog tima i aktuelni defanzivac ruskog Zenita Branislav Ivanović mogao bi ove zime da promeni i klub, ali i kontinent.

RepublikaFoto: Tanjug
Branislav Ivanović

On je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa klubom iz Sankt Petersburga i za očekivati je da se njegov status reši već ove zime.

U Zenitu imaju i opciju produžetka saradnje na još godinu dana, ali na Ivanovićevu adresu su počele da stižu basnoslovne ponude.

''Novosti'' prenose, pozivajući se na informacije pojedinih medija iz Saudijske Arabije, da je Ivanović na meti nekoliko klubova iz Katara, Saudijske Arabije i Kine, i ne samo to, nego je to njihovo interesovanje i veoma konkretno i primamljivo.

Prema tim informacijama, ponude Ivanoviću se kreću od šest do osam miliona evra neto po sezoni, što je fenomenalno za igrača koji ima već 35 godina.

U prilog svemu ovome i vest da se Ivanović još nije priključio pripremama Zenita u Kataru, navodno zbog privatnih obaveza.


Biće zaista zanimljivo videti njegovu konačnu odluku...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading