Runi opet potkačio Murinja: Dao bih šansu Solšeru a doveo bih...

Autor:

Sport

20.01.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Mančester junajteda Vejn Runi smatra da bi uprava kluba sa Old Traforda trebalo da učini sve kako bi dovela Maurisija Poketina na mesto menadžera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vejn Runi

Runi je istakao da Ole Gunar Solšer radi izvanredan posao sa Crvenim đavolima, te da zaslužuju priliku, ali je dodao i da bi se on odlučio za Poketina.

- Pre svega, treba dati šansu Solšeru. Ipak, da imam priliku da zaposlim nekog to bi bio Poketino. Junajted je poslednjih godina imao bazu mladih igrača. Poketino bi znao kako da izvuče maksimum iz njih. Pogledajte šta je uradio u Totenhemu. Zadovoljava sve kriterijume kada je reč o trenerskim kvalitetima - rekao je Runi.

Istakao je čuveni Englez i da igrači pre promene trenera nisu mogli da igraju dobro, jer nisu bili srećni.

- Nije bilo lepo gledati Junajted prošle godine jer igrači nisu bili srećni, nisu uživali. Čak i da kažete Ronaldu ili Mesiju da moraju da urade neke stvari na određeni način, oni više neće biti isti igrači. Kada si u Junajtedu već si dovoljno dobar da znaš kako i šta da radiš - dodao je na krjau Runi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading