(FOTO) Ovo je nova lopta za Ligu šampiona, mnogi će se zaljubiti u nju!

Autor:

Sport

19.01.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret finalu UEFA Lige šampiona predstavljena je zvanična lopta za utakmicu koja će 1. juna 2019. na stadionu "Wanda Metropolitano" u Madridu rešiti pitanje novog prvaka najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Logo Lige šampiona

U odnosu na prethodne godine, boje na lopti su zamenjene. Zvezde su bele, dok je podloga sada u inovativnoj crvenoj i narandžastoj boji, u skladu sa ambijentom na stadionu na kom će se igrati meč.

Lopta je dizajnirana tako da u prvi plan stavlja prepoznatljive simbole UEFA Lige šampiona, kao što je čuveni pehar namenjen pobedniku. Zvezdane površine su u kontrastu sa digitalnom grafikom na tri nivoa koja pokriva ostatak lopte, i daje joj smeo i moderan izgled.

RepublikaFoto: adidas

Lopta je izrađena prema poslednjoj "adidas" tehnologiji kako bi omogućila da najbolji igrači sveta budu u prilici da prikažu sva svoja umeća tokom utakmice. Spoljašnja tekstura - zastupljena na svim adidas loptama koje su do sada korišćene u okviru UEFA Lige šampiona - nudi sigurno prijanjanje i vrhunsku kontrolu, dok termalno povezani zvezdani paneli čine besprekorno kvalitetnu površinu bez šavova i tako prave razliku već pri prvom dodiru.

Model Finale19 biće dostupan za kupovinu na zvaničnom sajtu adidas.com kao i kod ovlašćenih distributera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading