Mitrović je jedini spas za Fulam!

Autor: Agencije/Republika

Sport

19.01.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam je pretposlednji na tabeli, ali njegov menadžer ne gubi nadu za opstanak u ligi.

RepublikaFoto: twitter.com/YPSport
Aleksandar Mitrović i Fulam pred velikim izazovima!

Prekaljeni Italijan Klaudio Ranijeri (67) veruje da će klub ostati u Premijer ligi, uprkos tome što je u ovom trenutku samo Hadersfild lošije plasiran od ekipe sa "Krejven Kotidža".

Ranijeri je preuzeo Fulam u novembru, posle otkaza koji je dobio Slaviša Jokanović, a ekipa je u 11 utakmica u svim takmičenjima ostvarila dve pobede, uz tri remija. Fulam je pretposlednji na tabeli i nalazi se pet bodova ispod crte, u zoni ispadanja.

- Naravno da sam pozitivan, mislim da ćemo na kraju opstati. Naravno da nije lako, ali ostaćemo u ligi-rekao je Ranijeri.


Upitan da li je očekivao lakši posao u prvih nekoliko meseci u klubu, Ranijeri je rekao da je očekivao tešku sezonu u Fulamu.

- Kada dođete u Premijer ligu, važno je da shvatite kvalitet i tempo tih igrača. Nadam se da ćemo moći da uradimo nešto dobro za tim. Zadovoljan sam ekipom, pošto igrači veoma dobro treniraju. Naravno, u nekim mečevima za pobedu vam je potrebna i sreća. Protiv Barnlija smo izgubili, a da nam oni nisu šutnuli na gol. To je vrlo, vrlo bizarno, ali moramo nešto da uradimo- rekao je Ranijeri.
RepublikaFoto: youtube.com/Football TV

On je pokušao da uvede više discipline u odbranu, a govorio je i o napadaču Aleksandru Mitroviću. Srpski fudbaler je postigao dva gola u prvoj utakmici koju je Ranijeri vodio, protiv Sautemptona (4:2), ali je od tada postigao jedan gol. Ranijeri je rekao da važna ravnoteža u ekipi.


- Radim na tome kako da iskoristim svoje igrače u napadu i naravno, voleo bih više dodavanja za Mitrovića. Na trenizima je lakše nego na utakmicama. Takođe, treba pomoći i u odbrani, ne samo trojica ili četvorica pozadi, nego i ceo tim. U svakoj utakmici primimo gol i moram da pronađem rešenje za to- naveo je italijanski trener.

Upitan o rešenjima, Ranijeri je rekao da će klub možda morati da kupi nove igrače u zimskom prelaznom roku. U londonski klub već je došao Rajan Babel.

- Nadam se da će doneti iskustvo i kvalitet pošto je on izvanredan igrač. Takođe, nadam se i golovima, pošto su nam potrebni igrači koji znaju da šutnu na gol. On šutira dobro sa distance. To očekujem. Ako bude bilo dobrih prilika za dovođenje igrača, moj predsednik je spreman- zaključio je Ranijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading