Posle tuče sa Mitrovićem: Kamara udario najniže!

Autor:

Sport

19.01.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj "Kamara" i dalje je glavna tema u Fulamu, kao da nema većih briga klub iz Londona, ali kontroverzni Francuz se ne smiruje, ponovo je akter sporne situacije i verovatno će posle ovog čina biti izbačen iz tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Podsetimo, ovaj napadač je prvo oteo Mitroviću penal i promašio, Srbin je postigao gol protiv Hadersfilda i doneo pobedu.

On je ohrabrio Kamaru posle meča, ali je novi sukob izbio na času joge koji je organizovao Ranijeri. Naime, Kamara se loše ponašao prema učitelju joge, pa je Mitrović reagovao i došlo je do obračuna.

Izgleda da je Kamara provocirao, Ranijeri ga je sklonio iz ekipe, i on neće biti ni na klupi protiv Totenhema.


- Vodim računa o timu- rekao je Italijan.

Kamara se oglasio spornim postom na Instagramu.

- To što se promašuju penali i sukobi se dešavaju u svakom klubu, stalno. Nezahvalnost prema nekima, rasizam za druge su česti u ovom svetu. Mnogo je lakše zaboraviti nego pohvaliti i setiti se šta je neko dobro učinio- napisao je ovaj fudbaler.


Ova optužba za "rasizam" će odmah izazvati pažnju, ali i verovatno doprineti da Kamara po kratkom postupku ode iz kluba, priča se da će Francuz, inače poreklom iz Mauritanije završiti u Turskoj,  gde ga želi ekipa Malatije.

U Fulam je stigao Rajan Babel baš iz turske lige, pa je Kamari otvoren put za odlazak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading