Murinjo: Još sam mlad!

Autor:

Sport

17.01.2019

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Mančester junajteda, Žoze Murinjo smatra da je i dalje vrlo mlad i da mu je i dalje mesto u vrhunskom fudbalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Portugalski stručnjak u decembru je dobio otkaz u Mančester Junajtedu, posle dve i po godine provedene na "Old Trafordu". Tokom poslednjih meseci u Premijer ligi bio je meta brojnih kritika, a njegov tim nije ostvarivao dobre rezultate.

- Ponekad komentarišemo ono što vidimo, ali ne znamo šta se dešava iza zavesa. A to je suštinski. Ako vam na primer kažem da mi je jedan od najvećih uspeha to što sam bio drugi sa Mančester junajtedom u Premijer ligi, rekli biste da sam lud jer sam osvojio 25 titula. Međutim, uporno govorim da je tako, jer mi sa druge strane ponekad stvari vidimo drugačije- rekao je Murinjo.

Od odlaska iz Mančestera, mediji su se bavili narednim njegovim angažmanom, a spominjao se i njegov povratak u Real Madrid ili Inter.

- Još sam mlad. Iako sam u fudbalu dugo, punim tek 56 godina. Mesto mi je u vrhunskom fudbalu- istakao je Murinjo i podsetio se slavnih dana.

- Najbolji tim koji sam vodio? Znate da moram da kažem da je to Inter jer smo osvojili sve- rekao je Murinjo.

Portugalac nije ni potvrdio ni negirao priče da pregovara sa nekim od bivših klubova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading