MBAPE U NEBRANOM GROŽĐU: Ne ide u Pariz, Monako ga neće?

Autor: sportske.net

Sport

17.08.2017

08:57 >> 08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se promenilo posle transfera Nejmara, sinoć održan sastanak posle koga je ostalo nejasno kakva je budućnost momka od 190 miliona evra?!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mbape na tankom ledu: Možda i ne promeni dres ovog leta

Sudbina Kilijana Mbapea je neizvesna. Naime, kako pišu francuski mediji, PSŽ i Monako su razgovarali sinoć, ali prioritet za Parižane je Fabinjo koji bi trebalo da zameni Bleza Matudidija.

Naime, trener Emeri smatra da je on potrebniji timu ove sezone nego Mbape.

Tako se potencijalno najveća zvezda, uz Nejmara, ovog prelaznog roka, našao na raskrsnici. Dogovorio se sa Parižanima, ali pitanje je imaju li oni novca za ovaj transfer od 190 miliona evra.

Front od drugih klubova koji predvode Real i Juventus je tražio da UEFA ispita finansije PSŽ u skladu sa FFP i nađe dokaze da se sve odvija po pravilima.


Zaista je neverovatno videti da će posle Nejmara zbog koga moraju da prodaju pet igrača, sada Parižani dovesti i Mbapea.

Jasna je i namera Reala da spreči transfer, kako bi Mbape ostao u Monaku još sezonu i onda naredne stigao u Madrid.

I selektor Dešamp je navodno savetovao mladog igrača da još jednu godinu igra za Monako kako bi imao dovoljan broj utakmica i bio mu od koristi na Mondijalu u Rusiji.


U svakom slučaju, PSŽ nije odustao, ali ako dovedu Fabinja, koga Monako ne želi da pusti, onda je jasno da Mbape otpada.

Kako je otkrio Luis Fernandez, glavnokomandujući omladinske škole Parižana i nekadašnji trener i francuski reprezentativac, Mbape u glavi ima tri opcije, PSŽ, Mančester Siti i Real, i za sada je sve neizvesno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading