PODRHTVA OSTRVO: Bivša zvezda Liverpula stiže u Junajted!

Autor:

Sport

17.01.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Junajteda su oduševljeni dolaskom Ole Gunara Solskjera koji od trenutka kada je zauzeo mesto na klupi zaredio sa pobedama. Posebno je bila važna ona protiv Totenhema, ali kako je januarski prelazni rok u veliko u toku, "Crveni đavoli" ne bi imali ništa protiv ukoliko bi videli neka nova lica na Old Trafordu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Kako navodi "ESPN", klub iz Mančestera se "raspitao za zdravlje" Filipa Kutinja kojeg je Barselona nakon toga procenila na okruglo sto miliona evra.

"Blaugrana" nije oduševljena idejom da nekadašnji fudbaler Liverpula ode već ovog meseca, ali kako ne dobija veliku minutažu u poslednje vreme moguć je svaki scenario. Naročito ako Junajted pošalje ponudu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filipe Kutinjo

Klub je takođe zainteresovan i za desnog beka Kristal Palasa Arona Van-Bisaku, Englez poreklom iz Konga ima 21 godinu i standardni je reprezentativac U21 selekcije "Gordog albiona".

On bi predstavljao zamenu za 33-godišnjeg Antonija Valensiju i procenjen je na 10 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading