Iliev najavio odlaske iz Humske!

Autor:

Sport

17.01.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je predstavio prvo pojačanje u ovom prelaznom roku, Ivica Iliev ih je najavio još, ali nije želeo da govori o planovima, istakavši da se ponosi tajnosti kada je transfer politika u pitanju.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Ivica Iliev

- Malo ste nas duže ove godine čekali na druženje. Čekali smo našu novu godinu, pa da krenemo sa pojačanjima...Definitivno, napravili smo zaokret, imamo viziju, ideju, mada je to bio i slučaj u prošlosti, da u januaru pravimo ekipu koja će biti konkurentna i baza za budućnost i evropska iskušenja koja će nas čekati. To, naravno, ne umanjuje ambicije u ovoj polusezuoni - rekao je Iliev.

Kada su u pitanju pojačanja, novinari su se prisetili izjave Bate Mirkovića koji je rekao da se nema para, pa su pitali sportskog direktora o daljim planovima i novim pojačanjima.


- Ne moramo mi baš sve da vam kažemo, mi dosta toga držimo u tajnosti. Ono čime se ponosim je da ništa ne izlazi iz kluba, ponosan sam da ništa ne izlazi iz kluba i već tri godine je tako. U suštini 80-90 odsto igrača dolazi, a da niko nije ni saznao odakle dolaze i kako se zovu. Imamo planove, radimo u tajnosti. Bitno je da smo u prethodnih par meseci bili u mogućnosti da analiziramo šta nam treba i da dovedemo u neki naredni period da bi ekipa bila na nivou koji Bata zamišlja. Pojačanja, naravno da bi trebalo da ih bude, sad da li jedan, dva ili tri...Takođe, očekujemo vrlo brzo i neke odlaske zaklučio je sportski direktor crno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading