BOMBA: Iguain stiže u Englesku!

Autor:

Sport

17.01.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski napadač Gonzalo Iguain pojačaće Čelsi kao pozajmljen igrač do kraja sezon. On je u prethodnih šest meseci bio član Milana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

Na San Siro je došao ovog leta kao pozajmljen igrač sa pravom otkupa. Milan se obavezao da plati Juventusu za jednogodišnju pozajmicu 18 miliona evra, ali sada, pošto je ta pozajmica prekinuta, rosoneri će najverovatnije platiti samo polovinu te sume. Milan je takođe imao opciju da otkupi Argentinca na kraju sezone za 36 miliona evra, ali pošto je igrač pozajmljen sada Čelsiju na sledećih šest meseci, onda to verovatno znači da su Milanu odustali od njega.

Argentinac, koji je pre Juventusa u Evropi igrao za Real i Napoli, ove sezone je postigao svega osam golova na 22 utakmice u svim takmičenjima, a imaće zadatak da poboljša efikasnost Čelsijevog navalnog reda, s obzirom da su Morata i Žiru žestoko podbacili. Takođe se očekuje i skori januarski odlazak Alvara Morate, a nije isključeno da se on na kraju nađe u Milanu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading