LUKIĆ U PRIMERI

Autor:

Sport

16.08.2017

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reprezentativac Srbije, Saša Lukić, koji se ove godine u nekoliko navrata nalazio i na spisku selektora A tima Slavoljuba Muslina i dalje je igrač Torina, a posle godinu dana provedenih u seriji A za Levante će igrati kao pozamljen igrač

RepublikaFoto: instagram.com/levanteud
Saša Lukić u opremi Levantea

– Želim da pomognem ekipi i moj prioritet je da dobrim igrama dobrinesem uspehu Levantea. Svi u klubu su me sjajno prihvatili, a ja sam spreman da zaigram već u prvom kolu Primere. Hvala predsedniku, treneru, svima u stručnom štabu i saigračima na sjajnoj dobrodošlici, rekao je Lukić španskim novinarima na promociji.

 

 

– Od kad sam počeo da se bavim fudbalom, uvek sam želeo da igram protiv najboljih klubova, i sada ću za to imati priliku u dresu Levantea. Na svakom treningu i svakoj utakmici daću sve od sebe kako bih se predstavio u najboljem svetlu, ali i da pomognem timu da zabeleži što bolje rezultate i ostvari cilj koji zacrtan za ovu sezonu. Takođe, imam veliki motiv da dobrim partijama rukovodstvu kluba i stručnom štabu uzvratim na ukazanom poverenju, dodao je srpski internacionalac.

 

Levante prvi meč u novoj sezoni Primere igra na svom terenu protiv Viljareala, u ponedeljak (20.15), kada će Lukić imati priliku da debituje za novi klub.

U novom timu Lukić će nositi dres sa brojem 20.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading