NIKOLIĆ: "PARTIZAN JE DOM"

Autor:

Sport

16.08.2017

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak će učiniti sve da njegov tim izvuče najpovoljniji rezultat pred revanš meč koji se za nedelju dana igra u Mađarskoj, ali trener Videotona, Marko Nikolić, ne beži od emocija prema bivšem klubu.

RepublikaFoto: instagram.com/vidinstagram
Žao mu što neće biti navijača

- Emocije su prisutne, lagao bih kada bih rekao drugačije. Partizan je svima nama kuća, institucija, dom za svakog od nas tamo. To ne može niko da nam oduzme. To je naš intimni osećaj i to ne može da se meri, kao svaka ljubav. Moramo profesionalni da budemo, ti ljudi tamo nas plaćaju, maksimalno su korektni i moramo da damo maksimum, rekao je Nikolić novinarima u Beogradu. 

Fudbaleri Videotona gostovaće sutra Partizanu u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evropa. 


- Došli smo do plej-of faze Lige Evrope. Žreb je želeo tako da idemo na Partizan, a to je protivnik kog nismo želeli. Ovaj tim Videotona polako postaje ratnička i pobednička ekipa i ja sam srećan sam zbog toga. Izbacivanjem Bordoa smo napravili senzaciju. Sada živimo mali san, a to je da smo nadomak od grupne faze Lige Evrope, dodao je Nikolić. 

On je kazao da šansa za njegov tim može da bude to što je Partizan ima imperativ ulaska u LE. 

- S obzirom na to da sam dosta vremena proveo ovde, znam da je za Partizan ulazak u LE jedna vrsta moranja. To moze biti šansa za naš tim u sutrašnjoj utakmici. Znam da se u Beogradu ništa ne rešava. Imamo drugih 90 minuta u Mađarskoj. Treba biti maksimalno koncentrisan kao u svakoj evropskoj utakmici, bez prava na grešku, kako bi se došlo do dobrog rezultata. 

Utakmica je na programu od 21.00 na stadionu u Humskoj bez prisustva publike. 

- Nezadovoljan sam što će se igrati pred praznim stadionom. Bilo bi mnogo lepše da je pun, jer sutra neće biti fudbalska atmosfera. Ko se bolje prilagodi tome bolje će proći, zaključio je Nikolić. 

Bivši trener Partizana kazao je da njegova ekipa mora da igra takmičarski fudbal i da pokuša da zaustavi ofanzivni fudbal crno-belih. 

Nikolić je prošle sezone trenirao Partizan s kojim je osvojio Super ligu i Kup Srbije.

Pojavila se informacija da Danko Lazović odbija da igra protiv crno- belih ali o tome nije bilo reči na konferenciji za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading