Milojević okom igrači skokom: Nije dozvoljeno opuštanje

Autor:

Sport

15.01.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na Kipru gde odrađuju bazični deo priprema za prolećni deo sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Jovančić

Od danas kreće žestoki ritam jer će se raditi po dva puta dnevno.

- Bitno nam je da počnemo sa dobrim radom posle zimske pauze i da nastavimo gde smo stali, jer smo stvarno napravili dobar rezultat u prvom delu sezone - kaže Dušan Jovančić.

Crveno-beli su otišli na odmor sa velikom bodovnom prednošću u odnosu na pratioce, ali u taboru lidera domaćeg prvenstva niko ne razmišlja o opuštanju.


- Ostvarili smo veliku bodovnu prednost u odnosu na rivale u Super ligi, ali opuštanje, naravno, nije dozvoljeno - dodaje Jovančić.
RepublikaFoto: Starsport

Uslovi za rad na Kipru su fenomenalni. Pafos je i pre dve godine bio baza crveno-belih.


- Na nama je samo da vredno radimo i ispunjavamo sve zamisli stručnog štaba. Ništa nam nije teško, znamo da sada pravimo bazu kako bismo došli do uspeha i ostvarenja ciljeva na proleće. Atmosfera je prepoznatljivo dobra među nama, uvek ima šale, ali se zna kada treba da se radi - kaže Jovanić.

Zvezda će na proleće odigrati daleko manje utakmica u odnosu na jesenji deo sezone.


- Znamo da nema opuštanja, iako će biti manji broj utakmica u drugom delu sezone nego u prvom. Moramo da budemo spremni za nove izazove, čeka nas se i podela bodova pred plej-ofa. Još ništa nije rešeneo, tako da apsolutno koncentrisano radimo za prolećni deo - završio je Jovančić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading