Iskrena i poštena namera da se spase klub od gašenja

Autor:

Sport

15.01.2019

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Regiona istočne Srbije (FSRIS), na čelu sa predsednikom Novicom Tončevim i generalnim sekretarom Hadži Ivanom Ðorđevićem, reagovalo je i ponudilo pomoć trećeligašu OFK Sinđeliću iz Niša oko finansijskih problema.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija: Foto

Odmah po objavi rukovodstva Sinđelića o istupanju iz takmičenja u Srpskoj ligi Istok i gašnjenja kluba zbog dugova, na inicijativu FSRIS javili su se čelnici iz tog regiona za pomoć poput prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva.

- Drago mi je da su mnogi reagovali na naš apel za pomoć Sinđeliću. Namera nam je iskrena i poštena, spremni smo da odvojimo određena sredstva iz Regiona, lično sam bio spreman da uložim sav svoj autoritet i u FS Srbije kako bi i sa te strane stigla konkretna novčana pomoć - rekao je Tončev, ujedno i član Odbora za hitna pitanja FS Srbije.

Kako je naglasio, rukovodstvo FSRIS i sam lično, veoma su zadovoljni što se Ivica Tončev javio da reši problem Sinđelića i želi im puno uspeha u radu.


OFK Sinđelić, koji je pre tri meseca proslavio vek postojanja, u dva navrata igrao je Prvu ligu Srbije (drugi rang takmičenja) i dva puta štizao do četvrtfinala Kupa. Prvi deo sezone 2018/19. završili su na 10. mestu tabele Srpske lige Istok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading