Turčinu odzvonilo u Londonu!

Autor:

Sport

14.01.2019

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana nakon što je Mesut Ozil ponovo izostavljen iz protokola za meč sa Vest Hemom, engleski mediji pišu da bi bivši nemački reprezentativac lako mogao da napusti Arsenal već u januaru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesut Ozil

U aktuelnoj sezoni Mesut Ozil ne igra standardno, a dugo se priča o njegovim lošim partijama i slabom zalaganju u Arsenalu. Nemac turskog porekla je igrao 13 mečeva u Premijer ligi ove sezone, postigao je tri gola uz jednu asistenciju, a iako je nedavno dobio podršku menadžera Unaija Emerija propustio je meč na London stadionu protiv Vest Hema. 

Posle tog duela Emeri je kazao da Ozil nije zaslužio mesto ni na klupi, a engleski mediji pišu da menadžer "tobdžija" želi da Arsenal zaradi Mesutovom prodajom kako bi on doveo svoja pojačanja. Među njima bi mogao da bude Barselonin fudbaler Denis Suarez, ali taj posao verovatno neće moći da bude završen dok ne ode Ozil. 

Povremeni kapiten Arsenala inače ima veoma veliku platu i to od 350 hiljada funti nedeljno što bi moglo da komplikuje prodaju, pa je i logično da "tobdžije" još nisu dobile nijednu ponudu za ovog fudbalera. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading