Ništa od Jokana, prvak Evrope našao trenera!

Autor:

Sport

14.01.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni Irac Martin O'Nil (66) trebalo bi da postane novi menadžer Notingem Foresta i to će ga posle mnogo godina vratiti u klub u kojem se igrački proslavio i osvojio dva Kupa šampiona u eri legendarnog menadžera Brajana Klafa.

Slaviša Jokanović

vangelos Marinakis, vlasnik Šumara, već je obavio razgovore sa O'Nilom u Birmingemu i Londonu u proteklih 48 sati i u klubu su optimisti da bi mogli da realizuju angažovanje čoveka kojeg smatraju izvanrednim kandidatom da preuzme funkciju trenera tima koji se nalazi na četiri boda od plej-ofa.

Ukoliko sve bude išlo po planu, imenovanje Martina O'Nila trebalo bi da okonča 25-godišnju žudnju navijača Notingema da upravo Irac nasledi Klafa, koja tinja još od 1993. godine. Brojne uprave na Siti Graundu probale su prethodnih godina da ubede O'Nila da se vrati u najdraži klub, a pregovarali su sa njim i prošlog leta pre angažovanja Španca Aitora Karanke, koji je napustio funkciju prošle nedelje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Martin O'Nil

Martin O'Nil se nada da će sa njim u paketu stići još jedan ljubimac navijača Notingem Foresta, Roj Kin, opet kao kao pomoćnik koji mu je asistirao i u reprezentaciji Republike Irske poslednjih godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading