DOGOVOR JE PAO: Humska dočekuje prvo pojačanje, novi fudbaler Partizana već na putu za Beograd!

Autor: telegraf.rs

Sport

14.01.2019

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Stabeka, jedan od najtraženijih u Skandinaviji, stiže u Humsku kao prvo pojačanje u prelaznom roku.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

U pitanju je Musa Nđije (23), doskora član i najbolji fudbaler Stabeka, a od utorka novi igrač crno-belih, navodi "Telegraf".

U realizaciju se krenulo još sredinom protekle sedmice, da bi tokom današnjeg dana konačno sve bilo uspešno rešeno, pa mladi igrač u utorak ponovo stiže u Beograd, gde ga dan kasnije očekuje i predstavljanje javnosti, kao i potpisivanje ugovora na tri godine.

Nđijeu je istekao ugovor sa Stabekom 31. decembra, pa je igrač, koji je skrenuo pažnju na sebe, na stolu imao još nekoliko ponuda, od kojih je ona iz Turske daleko premašivala Partizanovu, međutim Nđije se odlučio za Partizan.

Musa Nđije se već našao sa predstavnicima Partizana u petak i to u Beogradu. 

Nđije je nekoliko sati posle razgovora rekao da želi samo još nekoliko dana da porazgovara sa porodicom i razmisli o svemu. Ubrzo se javio i obavestio čelnike crno-belih da je voljan da dođe u Partizan i da će ignorisati ponudu iz Turske, gde je imao već dogovoreno potpisivanje ugovora u ponedeljak.

Umesto toga, ušlo se u završnu fazu razgovora, putem telefona i telefaksa, što se takođe dobro završilo po obe strane. Avionske karte su rezervisane, Humska i navijači crno-belih čekaju svoje prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading