Partizan pronašao pojačanje u Španiji?

Autor:

Sport

13.01.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još se u Humskoj čeka na prvo pojačanje ove zime... A kako stvari stoje, ono bi trebalo da osveži zadnju liniju. Levi bek, tako je. Ivan Obradović i dalje je prva meta, biće to još neko vreme, a onda će crno-beli, ukoliko ne bude sve išlo kako su zamislili, morati da se prešaltaju na neke druge opcije. Već smo pisali da je "dvojka" Nemanja Antonov, momak koji je kao pozajmljeni igrač Grashopersa već nosio dres Parnog valjka, ali tu je treća varijanta.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Antonov je sada slobodan igrač, pošto je raskinuo sa Skakvcima, međutim kako je sam u jednom intervjuu kazao uveliko je u pregovorima sa BATE Borisovim. Tako su crno-beli bili prinuđeni da na svoju listu želja dopisali i ime Rajka Brežančića, piše "Sportski žurnal".

Član crno-bele „klase 89” (uz Stevana Jovetića, Nikolu Gulana...) trenutno nije u prvom planu kod trenera Franciska Rodrigeza u Ueski, a klub je zakovan za dno špnanske Primere sa svega 11 bodova. Brežančić je upisao samo 66 minuta u ligi ove sezone i dva puta se pojavio na terenu u Kupu kralja. Sasvim sigurno premalo za njegove apetite. 

 

 

- Moraćemo da sačekamo i vidimo šta će se desiti. Bićemo i dalje u kontaktu sa čelnicima Anderlehta - rekao je nedavno za Belgijance Miloš Vazura, naglasivši tako da je Obradović i dalje primarni cilj. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading