Gatuzo zna kako da zadrži Iguaina - OTMICA

Autor:

Sport

13.01.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gonzalo Iguain je blizu prelaska u Čelsi... Treneru Milana Đenaru Gatuzu se to nikako ne sviđa.

RepublikaFoto: instagram.com/acmilan

- Imamo veoma iskren odnos. Kažemo stvari u lice jedni drugima. Postoji velika iskrenost. Kada igrač donese određene odluke, postane teško da ga ubedite u suprotno. Možete da probate - rekao je Gatuzo.

On je nastavio u istom tempu.

- U ovom momentu on je igrač Milana. Ne znam šta će se dogoditi. Iskreni smo jedni prema drugima i želim da on zadrži ovaj pristup koji mu do sada nije nedostajao. Teško je dati savet, zato što karijera igrača traje 13-14 godina. To je njegov um, nije moj. Nisam shvatio sa čime je nezadovoljan, zato što kada ga gledam čini mi se da je uključen u atmosferu svlačionice. Videćemo šta će biti. Da se ja pitam, zaključao bih ga kod mene u kući i davao bih mu hranu na svaka dva-tri sata. Nažalost, to ne mogu uradim - u svom stilu je objasnio Gatuzo.

Juventus je letos pozajmio Iguaina u Milan za 18.000.000 evra uz opciju da ga "rosoneri" otkupe za 36.000.000 evra. Kako im Iguain nije doneo preko potrebne golove na "San Siru" su rešili da žrtvuju novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading