Da li je ovo spas? Monako počeo da dovodi POVREĐENE IGRAČE!

Autor:

Sport

12.01.2019

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monako nastavlja da se pojačava, pa čak i povređenim igračima. Ne, nije u pitanju greška u kucanju, već transfer politika koja dugo. možda i nikad nije viđena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Monaka

U petak je završen dolazak Seska Fabregasa iz Čelsija, nešto ranije je došao Naldo iz Šalkea, te Balo Ture iz Lila, a ona je u subotu saopštena neočekivana vest. U klub je stigao i bivši igrač Marseja Vilijam Vanke, koji je prvobitno odbačen kao rešenje zbog povrede lista.

Nije prošao fudbaler lekarske preglede, a onda se nekoliko dana kasnije situacija promenila pa su Tijeri Anri i saradnici odlučili da sačekaju fudbalera da se oporavi i da sa njim potpiše ugovor.

 

 

Kao razlog je navedeno što je Vanker pokazao želju da se nametne, da se dokaže, a takva odlučnost i mentalitet su nedostajali Francuzima u prvom delu sezone. Monako je aktuelni vicešampion Francuske, ali se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu u prvenstvu sa 13 osvojenih bodova iz 18 kola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading