Bjelsa špijun i trener

Autor:

Sport

13.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Lids junajteda Marselo Bijelsa priznao je da je slao saradnike da špijuniraju trening Derbi Kauntija uoči derbija 27. kola Čempionšipa

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marselo Bijelsa

Lids je u petak savladao tim koji predvodi Frenk Lampard 2:0, golovima Rufa u prvom i Herisona u drugom poluvremenu i učvrstio se na prvom mestu na tabeli.

BBC je preneo da je Fudbalski savez Engleske (FA) pokrenuo istragu u vezi sa navodima da je član stručnog štaba Lidsa primećen da se sumnjivo ponaša ispred trening terena Derbija. On je uhvaćen sa dvogledom, rezervnom odećom i kleštima koja je iskoristio da provali u kompleks.

- Ja sam odgovoran za ovaj incident. Nije stvar u tome da li je legalno ili ne, da li je ispravno ili ne. Pričao sam sa Lampardom i on mi je rekao da ne poštujem klub. Ja imam svoje viđenje, ali je bitno ono što misle Lampard i Derbi. Nisam tražio dozvolu Lidsa i ja sam odgovoran za to. Koristim ovo od kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Argentinom. Nije nelegalno i javno smo pričali o tome - rekao je bez trunke kajanja Bijelsa. 

Lids ima pet bodova više od prvog pratioca Noriča, uz meč više, a sedam bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Šefild Junajted. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading