Zvezda našla zamenu za Borjana!

Autor:

Sport

12.01.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenija se poslednjih godina pokazala kao najbolji izvoznik golmana, a jedan iz te škole lako bi mogao da nastavi karijeru u Srbiji. Radi se o Maticu Kotniku, 28-godišnjem golmanu grčkog Panioniosa i jednom od najboljih čuvara mreže u zemlji Helena, za kojeg se interesuje i Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Slovenački portal Ekipa 24 objavio je da se šampion Srbije zanima za nekadašnjeg golmana Dravograda, Celja i Dravinje, ali samo kao za zamenu za Milana Borjana ukoliko ovaj odluči da napusti Beograd do kraja zimskog prelaznog roka.

Isti izvor navodi i da je Matic Kotnik, koji nema nijedan nastup za seniorsku reprezentaciju Slovenije, želja i Olimpijakosa, takođe kao zamena ukoliko sa Karaiskakija ode jedan od golmana Andreas Janotis.

Međutim, nisu samo beogradski i atinski crveno-beli u igri za njegov potpis. Poslednjih dana Matic Kotnik se našao na meti nemačkog Ingolštata, zatim engleskih timova Bornmuta, Redinga i Brentforda, kao i španskog Eibara i kiparskog Apolona i tri američka MLS ligaša.

 

 

Slovenac ima ugovor sa grčkim klubom do 2020. godine, a trenutna vrednost mu je procenjena na 750 hiljada evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading