NOVA ZVEZDINA "SEDMICA" - Vulić: Mogu kao Krstičić

Autor:

Sport

12.01.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vulić je novi igrač Crvene zvezde. Mladi vezista predstavio navijačima Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport

- Odradio sam i prvi trening sa ekipom. Saigrači su me super prihvatili, što sam iskreno i očekivao, jer sam većinu znao sa terena kao rivale ili kao bivše saigrače. Veoma sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi, ovo je veliki podstrek za mene i ogroman korak u karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i navijača - rekao je Vulić.

Svestan je 22-godišnji vezista šta nosi igranje u crveno-belom dresu.

- Naravno da znam očekivanja, igranje u Zvezdi predstavlja veliki izazov i odgovornost. Spreman sam i daću sve od sebe da Zvezda ostvari ciljeve. Spreman sam da se borim za mesto u tumu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj pozicji, ali volim izazove, što je takođe jedan od razloga dolaska na "Marakanu".

RepublikaFoto: Starsport

On je uzeo broj sedam koji je pripadao Nenadu Krstičiću.

- Ostavio je veliki trag u Zvezdi i pomogao da se ostvare fantastični rezultati. Taj broj je samo motiv više da se dokažem šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću i upravi. Spreman sam da igram gde god me trener vidi, a mislim da smo Krstičić i ja sličan profil igrača. Od novih saigrača prvi mi je čestitao Gobeljić, često smo se čuli i pre, čestitao sam mu na nekim golovima, kao i on meni. Stvarno smo u super odnosima. Gobelja mi je rekao sve najlepše o atmosferi i ostalim stvarima u klubu, što sam i zatekao kada sam došao - zaključio je Vulić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading