IMA LI KRAJA LUDILU?! PSŽ izdvaja 400 miliona evra za mladog fudbalera Monaka!

Autor:

Sport

16.08.2017

10:42 >> 10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Monaka Francuz Kilijan Mbape nastaviće karijeru u Pari Sen Žermenu. Francuski mediji navode da će klub iz Pariza za ovaj transfer da izdvoji 400 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mbape napušta Monako?

Čelnici Pari Sen Žermena rešeni su na sve načine da se domognu pehara u Ligi šampiona, a predsednik Naser El-Kelaifi nimalo ne žali novac. PSŽ je nedavno Barseloni za transfer Nejmara platio čak 222 miliona evra.

Francuski mediji navode da je najbolji igrač Monaka, odnosno jedan od najtalentovanijih igrača sveta blizu dolaska u Pariz. PSŽ će Monaku platiti obeštećenje od 180 miliona evra.

Međutim, ovaj transfer će klub iz Pariza da košta 400 miliona evra, kada se uračunaju bonusi klubu, igraču, ali i stavke za porez. 

Mpabe bi u tom slučaju postao drugi najplaćeniji igrač u istoriji fudbala iza Nejmara. Transfer bi trebalo da bude realizovan u narednih nekoliko dana.

PSŽ bi na taj način praktično ukrao Mbapea Realu, koji je maltene bio dogovorio prelazak mladog Francuza u madridski klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading