POLICIJA TRAŽI NOVE DOKAZE PROTIV PORTUGALCA: Ronaldu uzimaju DNK na test da dokažu silovanje!

Autor:

Sport

11.01.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera oko Ronaldovog navodnog silovanja Ketrin Majorge u Las Vegasu 2009. se ne stišava. Naprotiv, američke vlasti su proširile istragu, pa tako sada od Kristijana traže uzorak DNK kako bi ga uporedili sa uzorkom sa haljine koja pripada žrtvi. Zahtev je poslat u Italiju jer Portugalac trenutno nastupa za Juventus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

S druge strane, Ronaldov advokat navodi da njegov klijent tvrdi da je ono što se dogodilo u hotelskoj sobi u Las Vegasu bilo na dobrovoljnoj bazi, te da neće biti iznenađenje ako njegov DNK bude podudaran. Pritom, on ublažava senzacionalizam i ističe da je uzmanje DNK na analizu standardna procedura u istrazi, a ne nešto zbog čega bi Kristijano morao posebno da brine.

Ako uporedni test DNK uzoraka bude pozitivan, u šta ne sumnja ni odbrana, ostaje da se vidi u kom će smeru istraga dalje ići i da li bi fudbaler Juventusa čak mogao da završi iza rešetaka. Ono što je do sada poznato je da Ronaldo nikada nije negirao seksualni odnos, već da je samo pokušao da ga zataška, a onda i okarakteriše kao nenasilan. Tako je 2010. navodno silovanoj devojci isplatio 375.000 dolara na ime sporazuma o tajnosti. Međutim, Majorga ga je tužila pre nekoliko meseci. Sada u novoj tužbi traži opštu odštetu, posebnu odštetu, kaznenu odštetu i posebne olakšice. Za sve više od 50.000 dolara zajedno sa kamatama, honorarima advokata i sudskim troškovima. Ronaldu taj novac nije problem, jer u Torinu ima godišnju platu od 30 miliona evra, ali čak i da ne završi na robiji, ozbiljno mu je uzdrman ugled.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading