BRUTALNO - ACA LUKAS ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Poledice, bolje pazi da se ne oklizneš!

Autor:

Sport

12.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U srpskom fudbalu nema mira ni tokom zimske pauze. Predsednik fudbalskog sindikata "Nezavisnost" Mirko Poledica optužio je preko Tvitera čelnike Dinama da planiraju smanjenje plate igračima 80 odsto, a onda podrugljivo pomenuo da će o eventualnim žalbama odlučivati potpredsednik Vranjanaca pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aca Lukas

SROZAVANJE FUDBALA

- Dinamo neosnovano kažnjava pojedine igrače u narednih šest meseci i daje im rok od pet dana da ulože žalbu Upravnom odboru kluba. Dakle, Aca Lukas će odlučivati o žalbama igrača. Pa ovo je hit na šta je spao srpski fudbal - napisao je Poledica, koji je potom ostao nedostupan za Srpski telegraf kako bi za naš list dopunio svoja saznanja.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Poledica

NEMA SEKIRACIJE

Zato je, s druge strane, Lukas bio i te kako rečit. Za kredibilitet Poledice smatra da najbolje govori to što o njemu niko da gotovo ništa i ne zna, a "navodno je bio fudbaler". On je oštro demantovao navode o kažnjavanju igrača.

Foto: twitter.com/printscreen
Tvit Mirka Poledice

- Poledici je bolje da pazi da se ne oklizne ovih dana, nego što vodi brigu o mojim fudbalerima. Zaledilo je napolju, a verujem da ide peške jer čisto sumnjam da je u karijeri zaradio za auto. Ne mora da se sekira, neće biti nikakvih smanjenja plata i kažnjavanja u Dinamu. Pa zašto bismo to radili iako smo poslednji na tabeli. Biće bolje. Novca u klubu ima sasvim dovoljno, a i ako ga zafali, ja ga bar imam i daću iz svog džepa kako bi naši fudbaleri bili zadovoljni. Uostalom, ko je on da piše o nama i još preko Tvitera. Bolje da radi nešto korisno umesto što tvituje - poručio je Lukas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading