ZAVIRITE U ZVEZDINU SVLAČIONICU: Ko je došao u "ženinim cipelama", a ko je pravi "vojnik"

Autor:

Sport

11.01.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ovog petka započeli su pripreme za prolećni deo sezone. Trener crveno-belih Vladan Milojević izvršio je prozivku fudbalera, a oni su u velikom broju popunili svlačionicu šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Svlačionica Crvene zvezde

Kao i, sada već, po tradiciji fudbaleri Zvezde okupili su se na stadionu "Rajko Mitić" nakon novogodišnjih praznika i sada ih očekuje naporan rad kako bi ispunili zartane ciljeve.

Mesto na kome provode mnogo vremena jeste svlačionica, a ta "soba" krije mnoge tajne crveno-belih. Verovatno su svi navikli da vide prozivku igrača, pozdrave sa predsednikom, trenerom, direktorom, ali sigurno su vam neki detalji promakli.

Da li ste, na primer, znali da Marko Gobeljić iznad svog ormarića ima vojnički šlem, isti onakav kakav je Dragan Petrović Pele nosio u kultnom filmu Srđana Dragojevića  "Lepa sela lepo gore"?

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Mnogi od fudbalera Zvezde pored broja imaju i zalepljenu sličicu sa svojim likom, a među njima su pomenuti Gobeljić, Branko Jovičić, Milan Pavkov, Filip Stojković.

Takođe, sigurno vam nisu promale ikone koje već godinama ukrašavaju svlačionicu Zvezde koje igračima daju dodatnu veru u pobedu.

Ovog petka, najviše šala išlo je na račun golmana Milana Borjana koga su igrači ismevali da je došao u "ženinim cipelama".

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan sa cipelama

Sve u svemu, atmosfera je odlična, cilj ja zacrtan, a računi će se svoditi sredinom juna meseca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading