Dvostruki prvak Evrope hoće Jokanovića!

Autor:

Sport

11.01.2019

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljeno – učinjeno! Aitor Karanka je dobio otkaz na mestu menadžera Notingem Forseta, a Slaviša Jokanović je prvi favorit da ga zameni.

Slaviša Jokanović

O Karankinom odlasku je počelo da se spekuliše krajem minule godine, a već tada je i ime srpskog trenera pomenuto kao rešenje.

Karanka je danas i zvanično razdužen sa funkcije menadžera nekadašnjeg dvostrukog šampiona Evrope i otvoren je put za dolazak Jokanovića. Lokalni mediji ističu da je Srbin prva želja gazde kluba Evangelisa Marinakisa.

Jokanović je bez posla otkako je dobio otkaz u Fulamu jesenas. Od tada je bio želja Redinga i Stouka, ali je odbio obe ponude. Sada je na iskušenju da li da prihvati poziv Notingem Foresta. Srpski stručnjak i dalje prima obeštećenje od Fulama, pa će Notingem morati da mu dostavi ponudu koja bi ga zadovoljila. Pored Jokanovića, kandidati su još Leonardo Žardim, Geri Rovet, Karlos Karvaljal i Martin O Nil. Ali sa njima će se razgovarati tek ako Srbin odbije ponudu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading