TERZIĆ OTVORIO KARTE: Čuo sam se sa Degenekom, to je gotovo...

Autor:

Sport

11.01.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su se okupili na startu priprema pred nastavak sezone, cilj je jasan za igrače, dupla kruna, a uprava Zvezde kuje planove koji se tiču transfera igrača. Direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić transparentno je govorio o uslovima koji su ponuđeni nekim igračima, kao i o mogućim odlascima sa "Marakane".

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Zvezdan Terzić

- Ciljevi su isti, očekivanja su ista, Crvena zvezda je kroz istoriju nametnula visoku lestvicu. Pripremamo se za odbranu šampionske tutule i da posle 12 godina osvojimo duplu krunu i da se krajem maja radujemo. Imamo 15 bodova prednosti, međutim to nam ne daje za pravo da se opuštamo, posle podele bodova to će biti 7 ili 8, nema potcenjivanja Radničkog i Partizana, rekli smo igračima da nas čeka teška borba za osvajanje šampionske titule- počeo je Terzić.

Prelazni rok je u toku, a prvi čovek crveno-belih je otkrio planove.

- Mi dugoročno razmišljamo i planiramo i početak kvalifikacija za Ligu šampiona i  u tom pravcu vodimo taj prelazni rok. To konkretno znači da šta uradimo u januaru, uradili smo, odlazaka u junu i julu neće biti- rekao je Terzić.

RepublikaFoto: Starsport

Jedan od ključni šrafova u timu Vladana Milojevića je bio Nenad Krstičić koji je otišao u grčki AEK,  a danima se sprekuliše o odlasku Miloša Degeneka i Vujadina Savića, Terzić je transparentno govorio o trenutnoj situaciji.

- Juče sam razgovarao sa Degenekom, on ima fantastičnu ponudu iz Saudijske Arabije, posvećen je reprezentativnim obavezama i doneće odluku kada se završi Azija kup. Ja mislim da je on blizu da prelomi i prihvati ponudu i da će se transfer realizovati u nekoliko par dana, međutim, nikad se ne zna. Dovođenjem Milunovića u decembru bilo je jasno da će jedan od štopera da napusti klub, sve radimo planski. Ako Degenek ode, Savić sigurno ostaje. Borjan sigurno ostaje, a takođe i Jirka koji je potencijal za budućnost, strašne fizičke predispozocije poseduje što su pokazali testovi- rekao je Terzić.

Osim Savića i Degeneka moguć je odlazak Rodića, dok će Borjan dobiti revidiran ugovor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading