VOŠA SPREMNA ZA PREPOROD: 39 fudbalera počelo pripreme

Autor:

Sport

10.01.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine sa trenerom Radovanom Krivokapićem počeli su pripreme za drugi deo sezone.

RepublikaFoto: Starsport
FK Vojvodina

Krivokapić, koji je dobio poverenje da bude trajno rešenje na klupi novosadskog tima, u Fudbalskom centru Vujadin Boškov izvršio je prozivku čak 39 fudbalera.

- Ciljevi kluba su poznati i shodno tome ćemo i da radimo, a ja ću opet, kao i prvog dana kada sam preuzeo funkciju šefa stručnog štaba, ponoviti da želim poštovanje, koje je za mene ključna stvar. Od prvog dana očekujem maksimalnu ozbiljnost i angažovanost - rekao je Krivokapić.

Ispred čelnika kluba predsednik Dušan Vlaović izjavio je da sve što je bilo u prvom delu sezone treba da se zaboravi i da je sada cilj da se značajno popravi plasman u Superlige i dođe što dalje u Kupu Srbije.

U odnosu na prošlu polusezonu nema Lazara Ðorđevića, Ismaela Fofane i Darka Bjedova, koji su ove zime sporazumno raskinuli ugovore sa klubom, dok se u klub vratio bivši đak Vojvodine Vuk Mitošević.


Zbog povrede sa prozivke izostali su Milan Vidakov, kao i Eze Vinsent čiji se dolazak u Novi Sad očekuje u toku današnjeg dana.

Fudbaleri Vojvodine od 24. januara sele se u turski Belek na drugu fazu priprema.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading