UPRAVO, GDE SU MOJA POJAČANJA?

Autor:

Sport

10.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je kao spasilac posrnulog velikana 4. avgusta, kada je preuzeo skromnu ekipu crno-belih bez mnogo razmišljanja. Zoran Mirković (47) postupio je tada kao vojnik Partizana, spreman da na svoja pleća prihvati ogroman teret koji klupa kluba iz Humske nosi, baš kao što je to činio i u igračkim danima.

RepublikaFoto: Starsport

Međutim, nakon 24 meča u svim takmičenjima i samo jednog poraza (od Bešiktaša u kvalifikacijama za Ligu Evrope), ali i velikog zaostatka u Superligi od 15 bodova za vodećom Crvenom zvezdom, popularni Bata svestan je da ovom timu nedostaje sveža krv. Nje za sada neće biti, jer su crno-beli juče u Teleoptiku počeli pripreme bez pojačanja! Mirković nije imao razloga za zadovoljstvo startom priprema za nastavak sezone.

BESPARICA KOČI

- Razumem materijalnu situaciju i da se nema para, zato smo i krenuli bez pojačanja. Iskren da budem, ne znam ni da li će ih biti i kada, a neophodna su nam. Situacija je takva da zaista ne mogu da predvidim šta će se dešavati, kako po pitanju novih igrača tako i u vezi sa eventualnim odlascima. Imao sam sa čelnicima Partizana razgovor na temu novih igrača po završetku jesenjeg dela sezone, ali nije se odmaklo od toga. Tu smo gde jesmo - istakao je Mirković nakon prve prozivke u ovoj godini, na kojoj je bilo 29 fudbalera.

TITULA ĆAO

Zoran Tošić (31), jedan od najiskusnijih u timu osvajača Kupa Srbije, mogao bi ove zime da napusti Partizan, koji deluje kao brod koji tone i sa kojeg svi traže spas.

- Imam ponude iz Turske i zaista ne znam da li ću opet u inostranstvo ili ostajem da se borim za crno-beli dres. Probaćemo u nastavku sezone da smanjimo bodovnu prednost Zvezde, a realnije je da se borimo za novi trofej u Kupu - istakao je popularni Bambi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading