SAD JE SVE JASNO: Tadić progovorio o odnosu Milivojevića i Nastasića sa Krstajićem!

Autor: Tanjug

Sport

09.01.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić izjavio je da bi voleo da u reprezentaciji Srbije ponovo vidi Luku Milivojevića i Matiju Nastasića i da radi sve da pomogne da se reše njihove nesuglasice sa selektorom Mladenom Krstajićem.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Krstajić je najavio da bi mogao da pozove Milivojevića u nacionalni tim za prijateljski duel sa Nemačkoj u martu, a onda i protiv Portugalije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

- Raduju me pozitivni signali po tom pitanju i slažem se sa selektorom da je interes reprezentacije iznad svih nas. Kao jedan od najiskusnijih igrača, radim sve što je u mojoj moći da pomognem u smirivanju strasti. Luka je pre svega dobar momak, a po mom mišljenju i jedan od najvažnijih igrača u našem timu. Strašno bih voleo da se sa njim i sa Matijom izglade nesporazumi- rekao je Tadić.

Vezista kluba iz Amsterdama kaže da Srbija ne sme prelako da se odriče bitnih fudbalera i izneo primer dugogodišnjeg kapitena Branislava Ivanovića.

RepublikaFoto: Starsport

- Bane Ivanović je veliko ime srpskog fudbala, sa fantastičnom klarijerom, drago mi je da i je i dalje fit i da se u njegovoj igri ne oseća breme godina. Mi smo mala zemlja i ne možemo tako lako da se odričemo igrača. Svi u ekipi pokušavamo da "ispeglamo" situaciju, da nađemo neko rešenje i da mnogo jači dočekamo duele u kvalifikacijama- zaključio je Tadić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading