VIŠE NEMA DILEME: Degenek konačno progovorio o odlasku iz Zvezde! Sada je sve jasno!

Autor:

Sport

09.01.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin štoper Miloš Degenek je progovorio o višenedeljnim najavama njegovog odlaska iz Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

On je trenutno na Azijskom kupu sa reprezentracijom Australije, koja na tom takmičenju ima velike ambicije.

Upravo to je naglasio i odlični defanzivac koga čelni ljudi saudijskog Al Hilala silno žele u svom timu i nude tri miliona evra ili 4.9 miliona australijskih dolara Crvenoj zvezdi na ime otkupne klauzule.

- Ja sam trenutno fokusiran na ovo takmičenje i nadam se osvajanju trofeja krajem ovog meseca. Što se tiče transfera, ne znam šta ću da uradim. Videćemo posle turnira šta će se dogoditi. Iskren da budem, ne razmišljam mnogo o tome- rekao je Degenek u razgovoru sa novinarima u Dubaiju.


Ali, da kojim slučajem nije sa reprezentacijom, priznaje da bi situacija bila znatno drugačija.
RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

- Da sam sada kući, ili da sam se vratio u klub, bio bih zabrinut i razmišljao bih šta ću da uradim. Ali, iz ove pozicije, ja sam ovde sa mojim nacionalnim timom, ovde sam da osvojim trofej, moj prvi trofej sa nacionalnim timom- rekao je Degenek.

Australija je poražena je na startu takmičenja od Jordana sa 1:0 i u mečevima sa Sirijom i Palestinom tražiće put do plasmana u nokaut fazu.

- Znamo šta se od nas očekuje šta moramo da uradimo u sledeće dve utakmice. Posle toga imaćemo još četiri ili pet mečeva do finala. To je ono što želimo, da pobeđujemo sve do finala, a onda da i u finalu trijumfujemo- rekao je Degenek.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading