MIJATOVIĆ: Nemogue da Real osvoji Primeru

Autor:

Sport

08.01.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler i nekadašnji sportski direktor Reala, Predrag Mijatović, govorio je za radio "Kadena SER" o krizi u kojoj se nalazi "kraljevski klub".

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Mijatović

Mijatović tvrdi kako je Real, praktično, već sad izgubio trku za titulu i kako je pred klubom veoma bitan period.

- U ligaškom delu nismo uradili mnogo ove sezone i mislim da malo toga možemo da uradimo. Sa deset bodova zaostatka, nemoguće je biti prvak i treba se okrenuti drugim takmičenjima. Praktično je nemoguće stići do titule u Primeri -  smatra Mijatović. 


On je rekao kako Real nema mnogo veće šanse ni u drugim takmičenjima, poput Lige šampiona. 

- Odbraniti titulu po drugi put biće jako komplikovano. Sa Zidanom su Ligu šampiona dobili na penale. Zamislite da su izgubili u finalu. Zinedin je imao blizak odnos sa igračima i oni su reagovali na to. Sadašnji Real ne reflektuje takvo samopouzdanje. Solari je uradio dobar posao, svakako da žele da osvoje veliki pehar, ali nisu u stanju. 


Mijatović je upozorio da neki igrači, od kojih se mnogo očekuje, ne daju previše. 

- Bejl mi se dopada kao igrač, ali kao lider tima, mogu reći da je neprimetan. Navijali su umorni od prevelikog broja povreda i od poraza. Žele da igrač igra svaku utakmicu, da zaista bude lider. Videćemo kakve će odluke klub doneti, ali on ne čini da budem optimista. Što se tiče Iska, ne možete računati na njega uvek, da sam na njegovom mestu, ja bih se zabrinuo - rekao je bivši igrač Partizana i Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading