DA LI JE VREME? Poketino zna šta je Totenhemu potrebno za titulu!

Autor:

Sport

07.01.2019

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Totenhema, Maurisio Poketino, doveo je londonski klub u vrh Premijer lige, ali nikako da se popne na sam vrh i osvoji titulu, ali Argentinac misli da zna kako do ovog cilja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Argentinac je engleskim novinarima govorio šta je potrebno da se napravi da bi Totenhem konačno zaseo na sam vrh tabele u Engleskoj.

-  Jedna stvar je manjiti razliku između vodećih ekipa u Engleskoj, biti kompetitivan, ali ukoliko želimo titulu moramo da radimo na drugačiji način. U ovom trenutku se ponašamo isto kao i pre pet godina kada sam došao u klub. Možda i osvojimo poneki trofej, ali će biti vrlo teško, jer je svaki klub značajno napredovao u poslednjih pet godina. Pre nekoliko dana pogledao sam statistiku kako su klubovi trošili novac u prethodnih 10 godina i na toj tabeli mi smo bili pri dnu- rekao je Poketino.

Poketino je dodao da klub radi odličan posao i podsetio na reči čelnika Totenhema.

- Najvažnije su reči Danijela Levija kada mi je ponudio ugovor. Rekao je, Mauricio, moraš da pripremiš klub za novi stadion. Kada izgradimo stadion, u sledećoj sezoni klub mora da bude među četiri najbolja. Mi smo već u prednosti, zar ne. Zato se ponekad nasmejem kada ljudi traže trofeje, to je proces. Ali mi smo ambiciozni, u sjajnoj smo poziciji, imaćemo jedan od najboljih stadiona na svetu. U prilici smo da treći put igramo Ligu šampiona, šta još da očekujem- zaključio je Poketino.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading