Da li je Modrić beskoristan bez Kristijana Ronalda?

Autor:

Sport

07.01.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je u nedelju uveče doživeo poprilično neprijatan poraz na domaćem terenu od Sosijedada 2:0, posle čega su igrači zvidžucima ispraćeni sa "Bernabeua". Odmah su se pojavila tvrdnje da je Luka Modrić najbolji na svetu samo zahvaljujući Kristijanu Ronaldu koji je "kraljevićima" donosio trofeje te da je Hrvat bez njega potpuno beskoristan za igru Madriđana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Zbog toga se oglasio najbolji fudbaler planete, Luka Modrić, koji nije štedeo kritike na sopstveni račun, ali i račun saigrača, braneći trenera Santjaga Solarija.

- Nedostaju nam golovi i više jedinstva na terenu. Protivnici nam u svakoj utakmici postignu puno golova, a mi pak ne uspevamo puno. Moramo da sednemo, razgovaramo i vidimo u čemu je problem. Ovo nije normalno, nije se samo jednom dogodilo, već nam se stalno događa - istakao je hrvatski vezista.

Nije se previše osvrtao na to što je Barselona na 10 bodova viška.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

- Trener radi dobar posao, ali ne može on da postiže golove. Ima veliku želju, ali smo mi ti koji na terenu moraju da budu koncentrisaniji i bolji. Ne možemo svaki put ovako da zas**mo stvari. Stvarali smo prilike ali nismo uspeli. To je naš problem. Solari ima našu podršku i ne možemo da ga krivimo niti da tražimo izgovore - bez uzdržavanja rekao je Modrić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading