Ništa od Azara, ali je Real spremio BOMBU!

Autor:

Sport

07.01.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je krenuo u akciju. Kraljevski klub je “preduzeo prve korake” kako bi namamio Totenhemovog Kristijana Eriksena u Madrid u poslu u kome bi mogla da bude prebačena i magična granica od devet cifara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

Šuška se već mesecima, a prema saznanjima uglednog "Independenta", tradicionalno dobro obaveštenog kad su transferi u pitanju kraljevski klub se navodno nada da bi Eriksena mogao da dovede za oko 110.000.000 evra, pošto Danac još odugovlači sa potpisivanjem novog ugovora sa Pevcima.

Aktuelni mu ističe 2020. i ako ne produži moraće Pevci da ga prodaju kako ne bi ostali bez adekvatnog obeštećenja. Nude mu oni dvostruku, pa čak i trostruko veću platu – u zavisnosti od izvora govori se o sumama od 11.600.000 do čak 14.500.000 evra godišnje – ali Eriksen za sada ćuti.

Opet navodno, nije mu do para. Već mu je 26 godina, uvek je imao želju da zaigra u Španiji, a kako je Barselona pre godinu dana dovela Filipa Kutinja jedina nada mu je Real. Madriđani su zato poslali posrednike da kontaktiraju Eriksenove zastupnike i vide kako je raspoložen.

RepublikaFoto: twitter.com/The Spurs Web
Kristijan Eriksen

U igri je, mada iz senke, i dalje i Bajern, ali Independent piše da je Eriksenov izbor: ili Totenhem ili Španija. Preciznije Real. Prva želja svih na “Santjago Bernabeu” stadionu je Eden Azar, ali je utisak da će Čelsi teško pustiti Belgijanca, dok Totenhem možda neće imati načina da zadrži Eriksena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading