Zvezda Reala pobegla sa stadiona usred utakmice!

Autor:

Sport

07.01.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real je Gereta Bejla platio 101 milion evra, a on se pre nekoliko dana povredio čak 28. put od kada nosi dres “kraljevskog kluba”, što, razumljivo, prilično nervira navijače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

“Čovek od kristala”, kako ga zovu madridski mediji, ponovo će propustiti nekoliko mečeva, ali Velšanin je sad napravio gaf koji mu mnogi Madridisti neće oprostiti. Naime, mnogo buke izazvala je fotografija na kojoj se vidi Bejl kako napušta stadion pre kraja meča protiv Sosijedada kako bi izbegao gužvu. Bilo je to u 78. minutu i Real je već gubio 1:0.

Kako se komentariše, on je i na ovaj način ostavi tim na cedilu, ali nije video ni drugi gol gostiju u 83. minutu koji je stavio tačku na poraz Reala koji je peti na tabeli i ima deset bodova manje od vodeće Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

- U vreme kada sam ja bio u klubu, krajem ‘90. i početkom 2000. godina, takav potez bilo kog igrača, a posebno nekog od najboljih i najplaćenijih, bio je apsolutno nezamisliv. Bez obzira na rezultat, bez obzira da li se radilo o meni, koji sam tada bio mlad i rezerva, ili o nekom od glavnih igrača, morali smo posle utakmice da izađemo na teren, a posle je sledio sastanak u svlačionici. posebno posle poraza. To je neophodno kao znak poštovanja prema saigračima i navijačima - rekao je za španske medije Edvin Kongo, bivši fudbaler Reala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading