Solskjer je "Gospodar prstenova" - BUKVALNO!

Autor:

Sport

06.01.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalno maštoviti, ali i nezgodni engleski navijači, vole da zbijaju šale na račun fudbalera ili trenera protivničkih ekipa, a sad je na red došao Ole Gunar Solskjer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Naime, na društvenim mrežama su počele da kruže fotke i montaže na kojima trenera Mančester junajteda upoređuju sa Smigolom, kultnim likom iz “Gospodara prstenova”. Jer, izgleda da je Mančesterov Smigol ponovno došao u posed Prstena moći, ali je ovaj put ukrotio njegovu snagu.

Norvežanin je, nakon otkaza Murinju i sedanja na klupu Junajteda, nanizao četiri uzastopne ligaške pobede (plus trijumf u FA kupu) što je na klupi “crvenih đavola” za rukom pošlo još samo slavnom Met Bezbiju daleke 1946. godine.

Kako smatraju Englezi, Solskjer je u Polu Pogbi pronašao svog Sarumana, čarobnjaka iz sredine terena koji suvereno vlada svojim trupama, dok je od Romelua Lukakua stvorio najboljeg Uruk-hai ratnika gladnog golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading