OPLEO PO SVOJIMA: Bivši trener Partizana sasuo u lice istinu čelnicima iz Humske!

Autor: Blicsport

Sport

05.01.2019

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Partizana Vladimir Vermezović smatra da njegov bivši klub nema šta da traži u prvenstvenoj trci do kraja sezone i ima savet za čelnike.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Vermezović

- Hteli mi da priznamo ili ne, ova superligaška sezona je izgubljena. Zapravo, u ovoj konstelaciji snaga u srpskom fudbalu, Partizan ima dve, tri godine fore da izgradi pravi tim. Uverenja sam da bi trebalo maksimalno koristiti resurse iz sopstvene omladinske škole. Situacija je takva da klub nema dovoljno novca, pa zašto bacati i to malo para na neke strance - rekao je Vermezović za "Blicsport".

Izgleda da u Humskoj neće biti pojačanja, pa će isti tim pokušati da smanji zaostatak za Zvezdom, a jedina kao jedina nada da spase "čast" mu ostaje Kup, ali sa ovakvim igrama i sastavom je i to malo moguće. Moraće crno-beli da pristupe potpunoj rekonstrukciji i da izgrade ovi tim, kako kaže Vermezović pametnom upotrebom postojećih "resursa". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading