RASPAD SISTEMA, KRAJ MAKEDONSKE BAJKE: Trener Vardara podneo ostavku dva dana uoči najvažnije utakmice u istoriji!

Autor:

Sport

15.08.2017

12:45 >> 12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji trener fudbalera Vardara Goce Sedloski podneo je ostavku, objavio je makedonski šampion na svom sajtu.

RepublikaFoto: fkvardar.mk
Sedloski nije više trener Vardara

Sedloski se odlučio na ostavku posle eliminacije Vardara iz kvalifikacija za Ligu šampiona i poraza od Škendije u prvom kolu makedonskog šampionata.

 - Ta dva poraza su me mnogo pogodila, budući da ja kao čovek nisam navikao da gubim, a ni fudbalski klub Vardar nije naviknut na poraze. Odluku nisam doneo preko noći. Hteo sam da odem posle poraza od Kopenhagena, ali me je pogodio poraz od Škendije. Hvala svima i srećno protiv Fenerbahčea - naveo je on.

Sedloski je istakao da je ponosan na ono što je postigao vodeći skopski tim.

 - Uspeli smo da osvojimo dve titule u dve godine, a ponosan sam i na pobedu nad Malmeom i na plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i pobedu nad Kopenhagenom u Skoplju - naveo je Sedloski, koji je na klupi Vardara bio od 2015.

Vardar u četvrtak igra protiv Fenerbahčea u plej ofu za Ligu Evropa.

Ovo je samo jedna od loših vesti u niz za makedonski klub. Ruski biznismen Sergej Samsonenko objavio je da po završetku sezone više neće finansirati fudbalski i rukometni klub Vardar.


Njegova odluka da se povuče došla je posle kritika javnosti povodom odluke da se značajno poveća cela ulaznica za utakmicu koju će fudbaleri Vardara igrati protiv Fenerbahčea. Samsonenko je rekao da nijedna cena ulaznice ne može da se meri s iznosima koje je ulagao u makedonski fudbal, rukomet i tenis. 

- Nikada nisam bio uvređen kao u prethodnih nekoliko dana. Odlučio sam, ma koliko ta odluka bila teška za mene. Ova sezona će biti poslednja u kojoj ću ulagati u tri kluba - naveo je Samsonenko. 

Ulaznice za utakmicu između fudbalera Vardara i Fenerbahčea koštale su između 32 i 50 evra.  Samsonenko je naveo da je to promenjeno i da će cena biti pet evra.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading