NE ŽELE DA ODU SA "MARAKANE": Dva fudbalera odbila da napuste Zvezdu!

Autor:

Sport

05.01.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda trenutno ima višak fudbalera nego što joj je potrebno za nastavak sezone, pa će pokušati da smanji taj broj. Neki fudbaleri su već napustili "Marakanu", a dvojica fudbalera su odbila da odu na pozajmicu jer žele da se izbore za svoje mesto u timu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

To su Dejan Meleg i Milan Jevtović koji jesenas nisu dobijali mnogo prilike da igraju, međutim, oni su odbili da napuste klub.

Kako prenose beogradski mediji, dvojac koji je letos stigao na Marakanu iz Turske, bio je na sastanku sa čelnicima kluba i predočeno im je da bi najbolje za njih bilo da odu negde na šestomesečne pozajmice, ali su oni tu mogućnost odbili.

Ofanzivni vezisti žele da se tokom priprema izbore za minutažu kod trenera Milojevića i ne žele da napuste Ljutice Bogdana posle samo šest meseci u klubu, iako su imali malu minutažu.

Meleg je došao za pola miliona evra iz Kajzerija i odigrao ukupno 7 mečeva na kojima je postigao dva gola. Njega je na pozajmicu želela matična Vojvodina u kojoj je pružao najbolje igre, ali on je odbio tu opciju.

RepublikaFoto: Starsport

Za isti novac je iz Antalije stigao Jevtović, ali je odigrao tek 407 minuta. Kruševački Napredak se raspitivao o uslovima oko njegove pozajmice, ali od toga nema ništa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading