PODRHTAVA ITALIJANSKO TLO: Inter aktivirao transfer bombu!

Autor:

Sport

05.01.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko dana pošto su u Španiji osvanuli naslovi da je Atletiko Madrid u velikoj opasnosti da ostane bez vrsnog štopera pošto mu ugovor ističe kroz šest meseci, sa Čizme je odjeknula transfer bomba - Dijego Godin je dogovorio sve detalje prelaska u Inter na leto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

Italijanski transfer guru Đanluka di Marcio, koji je do detalja upoznat u praktično sve poslove koji se obavljaju u Seriji A i šire, izašao je u javnost sa svim pojedinostima posla koji će Interu doneti vrsno pojačanje u srcu odbrane.

Dijego Godin će s Nerazurima potpisati ugovor na dve godine, uz opciju automatskog produžetka na još godinu dana. Medicinski pregledi biće zakazani u naredne dve sedmice, posle čega će Godin staviti autogram na papirologiju i tako zakazati transfer koji će se zvanično dogoditi 1. jula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Godin

Veliko pojačanje za Inter, ogroman gubitak za Atletiko! Gotovo je neverovatno kako su Rohiblankosi ostali bez čoveka sa kojim su imali usmeni dogovor o produžetku saradnje samo nekoliko dana po zatvaranju letnje transfer pijace. Tada je Godin odbio transfere u Mančester junajted i Juventus, uz obećanje da će dobiti povišicu na već postojeći ugovor vredan 5.000.000 evra godišnje, ali je ljubav očigledno pukla u poslednja tri-četiri meseca. Pregovori su skroz stali, a sada je izvesno da će Godin karijeru nastaviti u Seriji A.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading