NE PITAJU KOLIKO KOŠTA: Zvezda povećala ponudu za najboljeg strelca Superlige!

Autor: Sportski žurnal

Sport

04.01.2019

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda nije odustala od angažovanja najboljeg strelca jesenjeg dela Super lige Srbije, Alekse Vukanovića, čak štaviše povećala je ponudu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Golgeter kruševačkog Napretka Aleksa Vukanović i njegov klub narednih dana odlučiće da li je ponuda srpskog šampiona zadovoljavajuća.

- Crvena zvezda je "pojačala" ponudu, mada mislim da je realnije da karijeru nastavi u inostranstvu. Odluka bi trebalo da padne do Božića - rekao je sportski direktor Napretka Bojan Filipović za "Sportski žurnal".

Vukanović je odluku prepustio čelnicima kluba.

- Izgleda da je Crvena zvezda ponovo aktuelna. Ništa drugo ne znam. Kao što sam više puta rekao, čekam predsednika Marka Miškovića. Tek kad sednemo i predoči mi sve ponude, odlučiću, zajedno sa njim- rekao je Vukanović.

Vukanović je u jesenjem delu sezone postigao 12 golova za Napredak i deli prvo mesto na listi strelaca Super lige sa Nerminom Haskićem iz Radničkog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading