OVO VIŠE I NIJE NEKO IZNENAĐENJE: Real ponovo prosuo bodove!

Autor:

Sport

03.01.2019

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida loše su započeli 2019. godinu. U 17. kolu španske Primere na gostovanju Viljarealu šampion Evrope odigrao je samo 2:2. Madriđani nisu imali rešenja za Santija Kazorlu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK VIiljareal - FK Real Madrid


Na samom startu susreta domaćin je poveo, igrao se četvrti minut kada je Čukvueze nakon sjajnog prodora proigrao Kazorlu, bivši igrač Arsenala je na prvu šutirao, sjajno je to uradio i pogodio mrežu Kurtoe za 1:0. Ipak, samo tri minuta kasnije, Lukas prolazi po desnoj strani, centrira ka Benzemi, koji glavom matira Asenha za 1:1, mada se stiče utisak da je Viljareal oštećen, jer se čini da je Vaskez bio u ofsajd poziciji.

Potpuni preokret usledio je u 20. minutu, sjajan centaršut Krosa iz slobodnjaka, Varan je tukao glavom, vrlo precizno je pogodio dalji ugao, iako je delovalo drugačije, golman Viljareala Asenho je bio nemoćan, 2:1 za "Los Blankose".

Ipak, to nije bilo sve. Viljareal stiže do izjednačenja, igrao se 83. minut, a strelac je ponovo bio Santi Kazorla. Maestro Viljareala je iskoristio fenomenalnu asistenciju Fornalsa sa leve strane i glavom je uspeo da proturi loptu u mrežu pored Kurtoe.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading