BIĆE OVO SEZONA ZA PAMĆENJE: Siti pobedio i ozvaničio početak šampionske trke!

Autor:

Sport

03.01.2019

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su u velikom derbiju 21. kola Premijer lige ekipu Liverpula sa 2:1 i tako prišli na "samo" četiri boda razlike u odnosu na "Redse". Nemac Sane postao je novi heroj "građana".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

Kakav meč je viđen ove večeri na "Etihadu". Verovatno i sudar dve ekipe koje će udvoje voditi trku za šampionski pehar Premijer lige.

Počelo je baš kako se i očekivalo. Igrao se 18. minut kada je jedna nesmotrne reakcije Džona Stonsa dovela do toga da milimetri odlučuju o golu, ali ipak stigao je mladi Englez da ispravi svoju grešku i bukvalno sekund pre nego što je lopta celim obimom prešla liniju spasi svoj tim. To se sve dobro naplatilo u 40. kada je Serhio Aguero povratničkim golom doneo prednost svom timu.

Ipak, ataci gostiju nisu jenjavali, a pravi poklon Robertu Firminu servirao je Endru Robertson u 64. minutu te je Brazilcu ostalo samo da se pokloni i poravna rezultat. Tada kreće ofanziva Liverpula, videlo se da su osetili "krv" i da hoće da odu sa teškog gostoavanja sa čitavim plenom, ipak...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Aguero

Odlični Liroj Sane koristi dodavanje Rahima Sterlinga i šalje loptu od stative u mrežu Alisona Bekera i tako postavlja konačan rezultat.

Premijer ligo, dobila se pravu pravcatu borbu titana!

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading