PREPOROĐEN: Nižu se pohvale na Matićev račun

Autor: B92, Republika

Sport

15.08.2017

08:32 >> 06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Čelsija su jedva čekali da mu vide leđa, likovali su kada se pojavila informacija da je Žoze Murinjo zainteresovan za ponovnu saradnju sa Nemanjom Matićem, a sada verovatno čupaju kosu sa glave.

RepublikaVeć se isplaćuju: Matić i Lukaku

 

 

Definitivno ima nešto posebno kada sarađuju Portugalac Žoze Murinjo i naš Nemanja Matić. Posle prvog kola Premijer lige fudbalski stručnjaci se utrkuju ko će više nahvaliti našeg reprezentativca.


Poslednji u nizu, za sada je Martin Kion, nekadašnji fudbaler Arsenala, reprezentativac Engleske, i igrač brojnih premijerligaških klubova.

 

 

Dvostruki strelac na otvaranju sezone bio je Romelu Lukaku, plaćen 90 miliona funti, ali je pravi junak pobede bio srpski reprezentativac.

- Lukaku će pokupiti naslove zbog dva pogotka, ali ne smemo da zaboravimo značaj Nemanje Matića za Junajtedovu pobedu. Pokazao je klasu – čuvao je loptu i bio miran pod pritiskom. Uspevao je da loptama 'hrani' kvalitetne igrače oko sebe", napisao je Kion u svojoj kolumni za "Dejli Mejl". 

On je dodao da ga korpulentni vezista pomalo podseća na tenisera. 

- Matić je magnet za opasnost, ali uspeva brzo da se vrati na svoju poziciju. Gledati ga je isto kao gledati tenisera koji se vraća u sredinu terena posle svakog udarca. Neverovatno je da ga je Čelsi pustio, što se pokazalo i subotu. Samo je pojačao konkurentski tim", dodao je Kion.

 

 

 
 
 
 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading