Zvezda dovodi najboljeg strelca Superlige?

Autor:

Sport

03.01.2019

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u ovom prelaznom roku već dovela jednog fudbalera Napretka, doskorašnjeg kapitena Miloša Vulića, a ubrzo bi na Markanu mogao još jedan "čarapan".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

U pitanju je Aleksa Vukanović, koji je postao poznat široj fudbalskoj javnosti posle gola koji je dao Partizanu u Humskoj ove sezone, kada je petom matirao Vladimira Stojkovića i izborio bod za svoju ekipu.

On je u intervjuu za "Novosti" poručio da postoji mogućnost da ponovo zaigra sa svojim nekadašnjim saigračem iz Čelareva - Milanom Pavkovim.

- Nikad se ne zna. Iako postoje ponude iz inostranstva, možda se pridružim Pavkovu na Marakani. Ne opterećujem se, igram fudbal zato što ga volim. O transferu brine Marko Mišković. On zaista sjajno drži Napredak, drago mi je što će ostati, jer daje snage celom klubu. Bez njega Napredak ne bi bio ovo što je sada - rekao je Vukanović za "Večernje novosti" i podsetio se gola protiv Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Tekst potpisa

- Definifitvno je to najlepši gol ove godine, i u karijeri. Obeležio je i mene, jer me ljubitelji fudbala vezuju za taj potez u Humskoj. Nije lako dati gol petom, pogotovo na stadionu Partizana. Pamtiću daj pogodak do kraja života - rekao je Vukanović

Inače, Vukanović je najbolji strelac Superlige sa 12 golova, koliko ima i Nermin Haskić iz Radničkog iz Niša. Takođe, "večiti" su od ranije zainteresovani za njegov angažman, ali on preferira crveno-belu boju.

Zvezda je u ovom prelaznom roku već dovela tri fudbalera, Miloša Vulića, Nemanju Milunovića i nedavno Dejana Vidića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading