"NORVEŠKA" REANIMACIJA USPEŠNO IZVRŠENA: Junajted je opet onaj stari, Luka ponovo pogodio!

Autor:

Sport

02.01.2019

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su na gostovanju ekipu Njukastla sa 2:0 i tako nastavili niz od četiri vezane pobede, prvi put posle dužeg vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

U prvom delu je sve išlo po planu za Njukasl, gosti su dominirali, ali nisu uspevali da stvore ozbiljnije šanse pred golom Martina Dubravke.

Ušlo se u drugi deo igre bez golova, da bi nakon 20 minuta igre Solskjer rešio da na teren pošalje Lukakua i Aleksisa Sančeza.


To je odmah dalo rezultate, kako je Lukaku nakon slabe intervencije Dubravke pokupio odbijenu loptu i smestio je u mrežu Njukasla za 1:0, samo minut nakon što je ušao u igru.Krenuo je Njukasl nešto ažurnije od tog trenutka, pokušavali su Šelvi i Atsu, ali je De Hea ostao nesavladan. Prodisali su gosti u 80. minutu, kada je Aleksis sjajno pronašao Rašforda, koji bez problema matira Dubravku za 2:0.

Na "Molinuu" je gostovao Kristal Palas, gosti iz Londona su povratnika u najviši rang savladali sa 0:2 (0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

U prvom delu nije bilo golova, da bi u finišu prestonički "Orlovi" došli do trijumfa. Najpre je Aju doneo prednost ekipi Roja Hodžsona u 83. minutu, da onda je u sudijskoj nadoknadi Luka Milivojević svojim šestim golom ove sezone overio pobedu Palasa u Birmingemu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading