ZVEZDAŠI zapalili Kop a Matić glumio deda Mraza!

Autor: BOGDAN PAVLOVIĆ

Sport

03.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se najluđa noć dugo prepričava među fudbalerima Crvene zvezde, potrudili su se Marko Gobeljić, Filip Stojković, Goran Čaušić, Vujadin Savić i Branko Jovičić, koji su bili prava atrakcija na Kopaoniku. Zvezdaši su ludovali do kasno u noć, a pre toga palili baklje i grudvali se na stazi.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Zvezdaši

Simpatičan detalj desio se u kafanici kada su na poznatu pesmu Hanke Paldum "Volela sam, volela" fudbaleri pevali svom kapitenu "čekala sam čekala Giška gol da da", aludirajući na kapitena Savića, koji još nije dao gol kao senior za klub sa Marakane.

Logično, njihove kolege sa crno-bele strane Topčiderskog brda nisu bile baš u takvom elementu, ali se Danilo Pantić pohvalio fotkom sa lepšom polovinom, dok je 2019. zalio i Zoran Bambi Tošić, i to sa Milanom Lanetom Jovanovićem i Milošem Krasićem.

 

❤️

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on Dec 31, 2018 at 10:18am PST

Sa druge strane, Aleksandar Mitrović i Nemanja Matić su u engleskoj Premijer ligi imali čuveni boksing dej, pa je napadač Fulama samo ispozirao sa najmilijima ispred jelke, a sjajan vezista Mančester junajteda stigao je da obraduje klince prerušivši se u Deda Mraza koji im je doneo poklone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading